Muziek uit het hart van de samenleving.

Random Posts

dinsdag 31 december 2013

De Foutmijn Top 25 van 2013 (5-1)

De ontknoping der ontknopingen is aangebroken! Wat waren de beste video's van 2013? We zullen het universum niet langer in spanning houden.

Check hier de eerste vier delen van de Top 25 van 2013: (25-21) (20-16) (15-11) (10-6)

5. Saskia Ludwig - Handy Chaot

Op nummer vijf-vijf-vijf klaagt Saskia vanuit het betoverende Oostenrijkse berglandschap over de mobiele bereikbaarheid van haar vriendje. Haar pony's hebben er zin in en laten haar alle hoeken van het grasveld zien.
4. Aleksandr Pistoletov - trailer toy story 4 con mortal kombat

Aleksandr Pistoletov verwerkt diverse bekende films in zijn videoclips, maar op de een of andere manier is dat niet het meest opvallende aspect van zijn oeuvre.
3. Koningslied

Er was geen ontkomen aan dat dit nummer hoog zou eindigen in de Top 25. Heftige gevoelens van trots kwamen omhoog toen deze hit onze oren voor het eerst bekoorde. Dikke Hoera voor alle artiesten die hieraan meegwerkt hebben!
2. Loco Mama - It's a candy bra

Deze wulpse dame heeft zich in een pikant snoepbehaatje gehesen en vertelt hierover.
1. Boudewijn Hermans en Prissilla - Duizend keer jij

Het was moeilijk om te kiezen, maar nadat we de video duizend keer hebben bekeken, kunnen we er echt niet meer omheen: dit is de grootste hit van 2013! We vinden het heel leuk om met een adembenemend stukje romantiek te kunnen eindigen. Duizend keer Boudewijn Hermans, duizend keer Prissilla, duizenden keizerpinguïns, duizend keer raak! Wat een clip ♥
We zijn blij dat we weer tot zo'n mooie lijst zijn gekomen en hopen dat jullie er net zoveel van hebben genoten als wij!

Allen zeer veel dank voor de eindeloze support en creatieve input! We gaan met veel plezier ons vierde jaar in en dat is mede dankzij jullie! We kijken uit naar een nieuw jaar vol onontdekt talent, visueel spektakel en gezelligheid.

Een heeeeeeeele fijne jaarwisseling en heel veel feestplezier!!!!!Geen opmerkingen:

Een reactie posten