Muziek uit het hart van de samenleving.

Random Posts

zaterdag 28 december 2013

De Foutmijn Top 25 van 2013 (20-16)

Gisteren zijn we weer begonnen met de Top 25, vandaag gaan we verder met aftellen! Nummertje 20 tot en met 16 van 2013, het leven was nog nooit zo spannend.

20. Cezar - It's My Life

De Roemeense deelnemer voor het Eurovisie Songfestival 2013. We hebben er zelfs officieel op gestemd, maar het mocht helaas niet baten... Laten we er in ieder geval nog een keer samen goed van genieten!

Deze video is de officiële registratie van de finale, voor de liefhebbers hier de versie die wij destijds hebben gepost.
19. Loke wilson – Prune Slicker

Synthesizer nerdiness op zijn best! Naast al het visuele spektakel is het charismatische playbackwerk tijdens het autorijden een absoluut hoogtepunt.
18. Johnny Bach - De manege is leeg

Johnny Bach - Koning van de metafoor - zingt over een verloren circusliefde.
17. Harproli - Sultans of Swing

De Zwitserse harmonicaheerser Harproli heeft een gigantisch aantal videoclips online gezet waarin hij zichzelf verkleed in het thema van de bekende popnummers die hij covert (met zijn harmonica). Dit is zijn versie van de Dire Straits hit Sultans of Swing.
16. Daisy - Mijn Superheld

Daisy is verliefd op die jongen met die bruine haren en verleidt hem in de speeltuin met een mooi lied ♥Morgenmiddag meer moois!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten