Muziek uit het hart van de samenleving.

Random Posts

donderdag 22 september 2011

Foutmijnfeest: DansinstructiesZojuist ontvingen wij een hartverwarmende fax op het Foutmijnhoofdkwartier waarin Tiny van der Hoogheberg uit Zaandam het volgende vroeg:

"Lieve Foutmijn,
Zijnde jullie grootste fan ben ik erg geïnteresseerd in een bezoek aan jullie feest. Echter: ik heb moeite in te schatten welke danspasjes het beste bij jullie muziek (en scene) passen. Zouden jullie mogelijk een aantal voorbeelden kunnen geven waarop ik thuis van te voren kan oefenen?
Kleffe tongzoen,
Tiny"


Getroffen door deze brief beseften wij ons dat Tiny hierin niet alleen stond.
Vandaar dat wij besloten een korte introductie te schrijven voor Foutmijndansbeginnelingen.

Voel je vrij te gaan staan en mee te doen. Oefening baart immers kunst.

Deze dans vereist een goede groepsdynamiek:Deze dans is wat moeilijker en een stroeve vloer is strikt noodzakelijk:Een dans met een wat meer avant-gardistischere benadering:De relatief nieuwe muziekstroming 'house' kent ook zijn eigen dansetiquette.Denk eraan dat ook kleding een belangrijk element is tijdens de muzikale lichaamsbeweging.Als afsluiter: een complete introductie in de dans en lifestyle van de Hip Hop.We hopen hiermee jullie een heel erg groot eind op weggeholpen te hebben. Zo niet, snuffel dan nog even rond in de danspasjes sectie of tik ons tijdens de avond gerust even op de schouder.
Kaarten: alhier.

Tot de 30e!

De Foutmijn

Geen opmerkingen:

Een reactie posten