Muziek uit het hart van de samenleving.

Random Posts

dinsdag 13 september 2011

De Foutmijn presenteert De Stoopjes

Jaaaaa! Met veel trots geven wij op vrijdag 30 september ons allereerste echte eigen feest in de Sugar Factory in Amsterdam. Het wordt natuurlijk sowieso een avond om (echt) nimmer te vergeten. Daarbovenop komen ook nog eens De Stoopjes en The Opposites op bezoek.


Natuurlijk hebben we alles ook samengevat in een mooi verhaal. Zie alhieronder:

Jawel jawel, daar zijn we weer. Klaar om wederom een knalfuif van epische proporties aan jullie - onze kanjers - voor te schotelen. In de Paradiso ging het dak er af. Nu is de Sugar Factory aan de beurt en oh, de suikerfabriek zal haar naam nog nooit zo zeer hebben waargemaakt. Verwacht muziek uit alle hoeken en gaten, acts, verassingen en meer jolijt. Dus: trek je meest oogverblindende kloffie aan en win waanzinnige prijzen.

De muziek: was het vorige keer Zanger Petro uit Almelo die de sloopwerkzaamheden vakkundig verrichtte, dit maal is geven wij de eer aan een andere grootse act, namelijk de Stoopjes uit het Brabantse Geldrop. Hun hit "De Achtbaan" staat al maanden in onze piraten top 10.Over slopen gesproken. The Opposites, zelfbenoemde ragboeren van de Nederhop, komen hetgeen wat de Stoopjes nog heel achtergelaten hebben (indien mogelijk) verpletteren met een vuige (Happy) Hardcore set. Want ook wij zijn hip hop.Verder terug van nooit helemaal doorgebroken: Snappie de Krokodil. Zijn grote hit Schni Schna Schnappi was een jaar of vijf geleden een van de grote Jamba klappers. Na jaren lang ploeteren in de studio is hij terug en komt hij een optreden geven met nieuw materiaal. Later op de avond zal hij een signeersessie geven dus neem jullie singles mee!Daarnaast Discodip: In Paradiso was het optreden van deze ijscomannen heel cool. Sindsdien staat hun beat bij ons op repeat.De koning en koningin van de Campingdisco én de Matjesdisco komen ook nog op bezoek. Camping Gas & Voortent Tina hebben zich ruimschoots bewezen als zijnde notoire plaatjesdraaiers op feesten en partijen.

Het De Foutmijn DJ Team is uiteraard ook op de locatie aanwezig om voornamelijk sokken te rocken. Zij hebben wederom alle hoeken en gaten van het muzikale spectrum afgestruind op zoek naar de plaatjes die net dat beetje extra hebben. Of net niet.

Ps. Er zullen clowns aanwezig zijn.


Vrijdag 30 September 2011
DE FOUTMIJN PRESENTEERT DE STOOPJES

Sugar Factory
Lijnbaansgracht 238
Amsterdam

De Stoopjes (NL)
De Opposites DJ Set
Snappie de Krokodil
Discodip
Camping Gas & Voortent Tina
De Foutmijn DJ Team

Open: 22:00 - 5:00

Het gaat groter dan groots worden, dus zorg dat je komt! Kaarten zijn hier te koop.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten