Muziek uit het hart van de samenleving.

Random Posts

dinsdag 30 december 2014

De Foutmijn Top 25 van 2014 (10-6)

Jemig de pemig, de top tien. Het is wat. Nou nou nou zeg. Sjongejongejonge. Sodeju. Potverdikkie nog an toe. Hatseflats, daar gaan we dan.

Hier de eerste drie delen van de Top 25 van 2014: (25-21) (20-16) (15-11)


10. Aleksandr Pistoletov – Russian Revolution

Terug in de top 25 van nooit weggeweest: Aleksandr Pistoletov. Nu bezingt hij op geheel eigen wijze de Russische revolutie.
9. Марина Черепаха Ашмарина - Дороги

Een fraaie video vol verdriet, vuur, verlangens en een gigantische knuffelbeer. Detail voor de Rusland experts: er hangt (uiteraard) een mooi tapijt aan de muur.
8. Ambidance - Jump stop zinloos geweld

Een moord voor een mp3, dat is toch niet normaal? Een messteek voor een sigaret, wat is dit allemaal? Met zijn allen jumpen we tegen zinloos geweld.
7. Benjamin de Ruiter - Super die soep

We hebben 'm mogen proeven en kunnen het beamen, hij was super die soep-van-het-bestaan van het restaurant! Benjamin en zijn collega's hebben hun geruite kloffies uit de kast getrokken en laten zich even lekker gaan.
6. Bounce by the Ounce

Het leukste feestje van 2014 was Bounce By The Ounce in Preston (UK). Engeland op zijn best. Yes, I Surrender! You know the styles, check the vibe:Voor de mensen die nog effe doorwillen:Nog één nachtje niet slapen en dan is de razend spannende ontknoping... Nummer vijf, vier, drie, twee en ook nog eens nummer één. Kanonne.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten