Muziek uit het hart van de samenleving.

Random Posts

maandag 31 december 2012

De Foutmijn Top 25 van 2012 (5-1)

Het moment is aldaar, de top 5 van 2012!

De rest van de top 25: 25-21 / 20-16 / 15-11 / 10-6

5. Say NO to Crack, Say YES! to Roller Skating 

Roller Kingdom uit Reno, Nevada, USA, komt eindelijk met de oplossing tegen drugsmisbruik, kinderlokkers en gangs.

 


 4. Reverend Alicia 

Draaiend vanuit haar stoel creëert Reverend Alicia een van de psychedelische religieuze ervaring die wij tot op heden op het internet zijn tegengekomen.

 


3. Claudiu Alecu - House Balkan

De Roemeen Claudiu Alecu weet met zijn klarinet het plaatselijk vrouwelijk schoon aan zich te binden. Handig: je kunt Claudiu ook gewoon even bellen, mocht je een feestje hebben dat wat Balkan flavour kan gebruiken.
2. Gospel Aerobics

Een zeer enthousiaste aerobicssessie vanuit een kerk, bijgestaan door een gospelkoor. Dit alles onder begeleiding van nationaal aerobicskampioen en fitnessexpert Michelle LeMay. Groovy!
1. Alie - Vlinders in mijn buik

Na veel overpeinzingen waren we het met het team eens dat DE grote hit van 2012 is! Alie is een Friese deerne verliefd op de jongen die dagelijks langs het raam loopt. Haar moeder helpt haar de gevoelens te uiten wat ontaardt in een prachtig stukje romantiek ♥
Namens De Foutmijn een hele fijne jaarwisseling!

We hebben weer ons uiterste best gedaan om een mooie selectie video's voor jullie samen te stellen en hopen dat jullie ervan hebben genoten. Inmiddels bestaan we in januari al weer drie jaar en hebben we in totaal al meer dan 1000 (!!!) video's gepost.

Bedankt voor alle support (online en bij de leuke Foutmijnfeestjes en dj-sets die weer tot een heerlijk gezellige puinhoop leidden), we gaan het komende jaar weer lekker verder!

1 opmerking: