Muziek uit het hart van de samenleving.

Random Posts

woensdag 4 april 2012

Foutmijnfeest @ Studio/K!!!De Foutmijn: 67 jaar vrijheid en wederopbouw

Zaterdag 5 mei - door sommigen wel eens geduid als Bevrijdingsdag - is het weer zover: de bloggers van De Foutmijn komen hun grot uit voor een grandioos nieuw feest! Ditmaal zal het bacchanaal plaatsvinden in het Amsterdamse Studio /K, en voor deze grootse gelegenheid zijn de Nederlandstalige zanger Wesley van Doesburg en duo Belinda & José uitgenodigd.

Allereerst een korte introductie van Wesley. Deze entertainer van het zuiverste water gooit al jaren hoge ogen met zijn Youtube hits; “Mooie meiden” en “Mijn auto”. En het is overduidelijk tijd voor meer. Tijdens deze fuif komt hij speciaal over uit Almere om Amsterdam eens te laten zien wat feest is!Met gepaste trots zijn ook het zangeressen duo 'Belinda & José 'aan het programma toegevoegd. Dit illustere tweetal komt speciaal over uit Breda voor een show waar menig zichzelf respecterend muziekpodium jaloers op kan zijn. Met hun feesthit “Bubbelbad” hebben zij al geschitterd op het blog, nu is het podium aan de beurt.En de line-up is hiermee niet klaar, nee nog lang niet. Want naast bovengenoemde rij performers zijn er uiteraard ook weer DJ's die de avond aan elkaar draaien. Meester Moeilijk komt speciaal over uit Paramaribo voor een speciale “droge stroop” dj-set, en Het De Foutmijn DJ-Team is natuurlijk ook in het pand voor een onvergetelijke muzikale reis. Zing, dans, leef en bewonder...

Uiteraard zijn er ook weer spannende activiteiten met ballonnenclowns, schmink, verkleedmogelijkheden en meer!

Het moge inmiddels duidelijk zijn: Studio /K is waar het gaat gebeuren op zaterdag 5 mei. Want hoe kan een mens zijn vrijheden nu beter leren waarderen, dan tijdens een woest drinkgelag met zijn vrienden van De Foutmijn?

Trekt uwer beste tabberts aan!

Entree: 10 Euro / 25-21 te koop!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten