Muziek uit het hart van de samenleving.

Random Posts

zaterdag 31 december 2011

De Foutmijn Top 25 van 2011 (5-1)

DE TOP 5 VAN 2011!!! Maak de borst maar nat.
De rest van de top 25: 25-21 / 20-16 / 15-11 / 10-6

5. Manga Japan Bass Boy (Uit Korea)

Deze Koreaanse entertainer weet zijn basgitaarkwaliteiten op unieke wijze neer te zetten. De geduldige kijker wordt meer dan beloond in dit spektakelstuk.
4. Vladimir Daničić - Jedina Si Ti Rođena Za Mene

Vladimir opereert het best voor spiegel en camera. Een symfonie waar verschillende muziekstromingen naadloos in elkaar vloeien. Op het gebied van verwarring staat deze video hoog aangeschreven.
3. William Tapley - Its Prophesied (End Times Anthem)

Swingend naar het einde der tijden met William Tapley. De gehele setting van deze voordracht maakt dat zijn bericht diep binnenkomt. Wij hebben er in ieder geval slecht van geslapen. Meezingen kan en mag.
2. Fancy - Lady of Ice

De visuele kracht van deze video is onovertroffen. De zanger Manfred Alois Perilano vliegt door bergen en laserstralen. Een hoop effecten en een bijzondere danspartij maken het een krachtig stuk videokunst.
1. Юрий Руделёв - Звёздочка моя с динозавром


Na dagen lang kijken, schuiven, koffie en slapeloze nachten zijn wij overtuigd van een absolute winnaar van deze top 25.

Toen wij deze Rus deze zomer ontdekten had hij 166 video's op zijn naam staan (inmiddels zijn dit er 184). De ontdekking was een ware relevatie van waar de mensheid toe in staat is. We hopen dan ook ooit met de hele delegatie naar Rusland te mogen afreizen. Grafisch nummer 1, performance nummer 1, alles nummer 1.

Onderstaande video heeft het meest indruk op ons gemaakt, maar is slechts een glinstering in de grootse rijkdom die deze rasartiest in zijn collectie heeft staan. We zullen in de toekomst dan uiteraard meer van hem horen en zien op De Foutmijn.
We wensen iedereen een hele fijne jaarwisseling toe!

Wij zijn ontzettend dankbaar voor de manier waarop De Foutmijn het afgelopen jaar is gegroeid, wat mede mogelijk is gemaakt door alle Foutmijnwerkers, de massale hoeveelheid video's die door jullie is ingezonden, de feesten waar artiesten, acts en bezoekers een heerlijke sfeer van wanordelijkheid creëerden.

Alle mensen die ons verder op welke manier dan ook gesupport hebben! Dank!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten